Claudia voetverzorging

Beauty & Health 968 weergaven Nieuw Aanbod ID: 279
€ 16.00

Geplaatst op 2023-05-23

Beschrijving

QR-scan QR CODE
Mijn naam is Van Eenoo Nancy, gediplomeerde voet- en handverzorgster, voetreflexoloog en consulente van LR health & beauty en Organo. U kunt in de praktijk terecht voor een deskundige behandeling in een gemoedelijke sfeer voor al uw voetproblemen bv. eelt, likdoorns, ingroeiende - en schimmelnagels. Ook voor tal van andere gezondheidsproblemen kan een voetreflexologie aangewezen zijn en u kan hiervoor terecht bij mij bv. concentratiestoornissen, slaapproblemen, stress, angstaanvallen, ... Mijn praktijk is open op zaterdag, woensdagvoormiddag en dinsdag- en donderdagavond maar u dient een afspraak te maken. Voor voetreflexologie enkel op woensdagvoormiddag of zaterdagnamiddag. Bij voorkeur telefonisch een...

Plaats

Catstraat 51
8680
Koekelare
West-Vlaanderen
België
51.09122995, 2.9681395864
Routebeschrijving opvragen →
€ 16.00 Bericht versturen
Claudia
Claudia
2 actieve aanbiedingen
Pro
Laatst online 8 maanden geleden
1+ jaar actief lid
8680, Koekelare, West-Vlaanderen, België
Catstraat 51
8680
Koekelare
West-Vlaanderen
België
Profiel vd aanbieder Alle items van aanbieder: (2)

Handel veilig!

Opgelet met zogenaamde koeriers die uw pakket komen ophalen en die beweren te betalen met een cheque. Vaak bieden ze u een hoger bedrag dan de prijs die u voor uw artikel wenst te ontvangen. De cheques die ze u aanbieden zijn ongedekt en dus waardeloos.
Eerlijke adverteerders vragen niet om een voorschot. Betaal niet alvorens u elkaar hebt ontmoet.
Het ontvangen van een e-mail met een in-gescande ID betekent NIET automatisch dat de afzender diegene is van wie het ID bewijs getoond wordt.
Rapporteer zoekertje
+3249553xxxx Bericht versturen
Verkopen, huren of ruilen? Maak een GRATIS account aan