Facturatiesoftware facturatie Genius

Software 1730 weergaven Nieuw Aanbod ID: 254
Potk

Geplaatst op 24/09/2023

Beschrijving

QR-scan QR CODE
rogramma die heel je facturatie afhandelt. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Dit is zowel geschikt voor de professionele handelaar als de particulier. -Opgeven van verkochte artikels -Automatische berekening van totalen, BTW, winstmarges,... -Men kan uitgebreide informatie opgeven bij de artikels -Registratie in een database -Opvragen van allerlei historieklijsten/statistieken -Bepaal zelf welke artikels op factuur moeten komen -Opnieuw ophalen van de artikelgegevens en factuurgegevens is mogelijk. -Afdrukvoorbeeld en afprinten van factuur -Subtotalen per BTW percentage -Opname van boekhoudnummer is voorzien. Ook hier worden statistieken op berekend. -Er kunnen BTW listings opgevraagd en geprint worden -...

Plaats

Rijsmortelstraat 14
3360
Bierbeek
50.8515131, 4.7800873521
Routebeschrijving opvragen →
Potk Bericht versturen
lvermeersch
lvermeersch
15 actieve aanbiedingen
Pro
Laatst online 4 dagen geleden
1+ jaar actief lid
België
Rijsmortelstraat 14
3360
Bierbeek
Profiel vd aanbieder Alle items van aanbieder: (15)

Handel veilig!

Opgelet met zogenaamde koeriers die uw pakket komen ophalen en die beweren te betalen met een cheque. Vaak bieden ze u een hoger bedrag dan de prijs die u voor uw artikel wenst te ontvangen. De cheques die ze u aanbieden zijn ongedekt en dus waardeloos.
Eerlijke adverteerders vragen niet om een voorschot. Betaal niet alvorens u elkaar hebt ontmoet.
Het ontvangen van een e-mail met een in-gescande ID betekent NIET automatisch dat de afzender diegene is van wie het ID bewijs getoond wordt.
Rapporteer zoekertje
Geen mobiel nummer opgegeven. Bericht versturen
Verkopen, huren of ruilen? Maak een GRATIS account aan