Facturatiesoftware Kassasoftware in Netwerk Client/Server

Software 2774 weergaven Nieuw Aanbod ID: 257
Potk

Geplaatst op 24/09/2023

Beschrijving

QR-scan QR CODE
Werk met je Facturatiesoftware Kassasoftware vanuit een Netwerk met meerdere Computers. Client/Server Computers in een netwerk, werk vanuit meerdere plaatsen binnen 1 grote kantoorruimte. Vermeld het aantal PC's die u wenst en ik lever de netwerksoftware versie en doe de netwerkinstellingen Meerdere kassa's (kas1, kas2,...) zijn hierdoor mogelijk. IK kan de nodige PC's leveren (aangeraden). Computer Desktop Expert 8 GB ram 500GB HD, Volgens de laatste technologie, ik kan zorgen voor de nodige aansluitingen (USB, serieel) en de nodige configuratie en instellingen. Programma die heel je facturatie afhandelt. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Dit is zowel geschikt voor de professionele handelaar als de part...

Plaats

Rijsmortelstraat 14
3360
Bierbeek
50.8515131, 4.7800873521
Routebeschrijving opvragen →
Potk Bericht versturen
lvermeersch
lvermeersch
15 actieve aanbiedingen
Pro
Laatst online 4 dagen geleden
1+ jaar actief lid
België
Rijsmortelstraat 14
3360
Bierbeek
Profiel vd aanbieder Alle items van aanbieder: (15)

Handel veilig!

Opgelet met zogenaamde koeriers die uw pakket komen ophalen en die beweren te betalen met een cheque. Vaak bieden ze u een hoger bedrag dan de prijs die u voor uw artikel wenst te ontvangen. De cheques die ze u aanbieden zijn ongedekt en dus waardeloos.
Eerlijke adverteerders vragen niet om een voorschot. Betaal niet alvorens u elkaar hebt ontmoet.
Het ontvangen van een e-mail met een in-gescande ID betekent NIET automatisch dat de afzender diegene is van wie het ID bewijs getoond wordt.
Rapporteer zoekertje
Geen mobiel nummer opgegeven. Bericht versturen
Verkopen, huren of ruilen? Maak een GRATIS account aan