Genezende kruiden van Europa

Software 2669 weergaven ID: 262
€ 45.00

Geplaatst op 24/09/2023

Beschrijving

QR-scan QR CODE
Dit kruidenprogramma bevat een uitgebreide encyclopedie met 522 geneeskrachtige kruiden. Dit omvat de herkenning, het planten, de locatie van de kruiden. Verder kan men bij de kruidenpreparaten en recepten een klachtenlijst raadplegen met de juiste kruidengeneesmiddel (en) per klacht. De aangepaste voeding voor de kruidengeneesmiddelen en de uitleg van de botanische termen. Welk zijn nu de concrete gegevens die per kruid vermeld worden: - Levensduur (1-jarig, 2-jarig, vaste plant) - Oorsprong (land van oorsprong) - Hoogte - Zon of schaduw (de beste standplaats) - Bodem (de meest geschikte bodem) - Bladtype (beschrijving van het blad) - Bloemkleur (welke kleuren van bloem komen er voor) - Bloeiperiode - Afstamm...

Plaats

Rijsmortelstraat 14
3360
Bierbeek
50.8515131, 4.7800873521
Routebeschrijving opvragen →
€ 45.00 Bericht versturen
lvermeersch
lvermeersch
15 actieve aanbiedingen
Pro
Laatst online 4 dagen geleden
1+ jaar actief lid
België
Rijsmortelstraat 14
3360
Bierbeek
Profiel vd aanbieder Alle items van aanbieder: (15)

Handel veilig!

Opgelet met zogenaamde koeriers die uw pakket komen ophalen en die beweren te betalen met een cheque. Vaak bieden ze u een hoger bedrag dan de prijs die u voor uw artikel wenst te ontvangen. De cheques die ze u aanbieden zijn ongedekt en dus waardeloos.
Eerlijke adverteerders vragen niet om een voorschot. Betaal niet alvorens u elkaar hebt ontmoet.
Het ontvangen van een e-mail met een in-gescande ID betekent NIET automatisch dat de afzender diegene is van wie het ID bewijs getoond wordt.
Rapporteer zoekertje
Geen mobiel nummer opgegeven. Bericht versturen
Verkopen, huren of ruilen? Maak een GRATIS account aan