Homeopathische Middelen Homeopathie

Software 2869 weergaven ID: 263
€ 23.00

Geplaatst op 24/09/2023

Beschrijving

QR-scan QR CODE
Wat heeft de CDrom Homeopathische middelen te bieden? A. Opzoeken van de klacht en klachtdetail en geeft dan het medicijn In dit ontwikkeld programma krijgt men eerst de principes van de homeopathie volledig uitgelegd. Welke zijn de medicijnen ? Hoe moet men ze praktisch toepassen ? Het bekomen van het juiste geneesmiddel gaat als volgt: - Men moet aangeven op welk lichaamsdeel de klacht zich manifesteert. (vb: Het hoofd, neus keel oren,..). - Kiest men bijvb hoofd, dan krijgt men een opsplitsing naar hoofdpijn, migraine, aangezichtsklachten,.. - Dan worden de detailklachten gegeven, Kies deze die het meest voor u van toepassing lijkt. -Nu wordt het juiste geneesmiddel gegeven, de potentie/verdunning en welke...

Plaats

Rijsmortelstraat 14
3360
Bierbeek
50.8515131, 4.7800873521
Routebeschrijving opvragen →
€ 23.00 Bericht versturen
lvermeersch
lvermeersch
15 actieve aanbiedingen
Pro
Laatst online 5 dagen geleden
1+ jaar actief lid
België
Rijsmortelstraat 14
3360
Bierbeek
Profiel vd aanbieder Alle items van aanbieder: (15)

Handel veilig!

Opgelet met zogenaamde koeriers die uw pakket komen ophalen en die beweren te betalen met een cheque. Vaak bieden ze u een hoger bedrag dan de prijs die u voor uw artikel wenst te ontvangen. De cheques die ze u aanbieden zijn ongedekt en dus waardeloos.
Eerlijke adverteerders vragen niet om een voorschot. Betaal niet alvorens u elkaar hebt ontmoet.
Het ontvangen van een e-mail met een in-gescande ID betekent NIET automatisch dat de afzender diegene is van wie het ID bewijs getoond wordt.
Rapporteer zoekertje
Geen mobiel nummer opgegeven. Bericht versturen
Verkopen, huren of ruilen? Maak een GRATIS account aan