CDROM als promotieartikel bij uw boek

Software 42 weergaven ID: 261
€ 5.00

Geplaatst op 2023-05-22

Beschrijving

QR-scan QR CODE
Laat uw product in de kijker staan door te verkopen bij een cdrom artikel Er zijn volgende titels beschikbaar: -Genezende kruiden van Europa -Homeopathische middelen -Keukenkruiden geneeskrachtig -Geneeskruiden in groepen -Geneeskruiden voor mens en dier -Kruiden en vergeten groenten -Gratis Advertenties plaatsen software -Webontwerper software All in one webontwerper -Boek Vitaminen en bioactoeve stoffen voor uw gezondheid -Hierbij kan uw logo firmanaam opgenomen worden in verschillende schermen Een eerst intro popup scherm en In het startscherm -en het firmalogo op de cdrom-hoes Als voorbeeld heb ik een promotieartikel van de cdrom Genezende kruiden van Europa verkocht bij het boek Veilig Natuurlijk Geneze...

Plaats

Rijsmortelstraat 14
3360
Bierbeek
50.8515131, 4.7800873521
Routebeschrijving opvragen →
€ 5.00 Bericht versturen
lvermeersch
lvermeersch
16 actieve aanbiedingen
Pro
Laatst online 6 dagen geleden
1+ jaar actief lid
België
Rijsmortelstraat 14
3360
Bierbeek
Profiel vd aanbieder Alle items van aanbieder: (16)

Handel veilig!

Opgelet met zogenaamde koeriers die uw pakket komen ophalen en die beweren te betalen met een cheque. Vaak bieden ze u een hoger bedrag dan de prijs die u voor uw artikel wenst te ontvangen. De cheques die ze u aanbieden zijn ongedekt en dus waardeloos.
Eerlijke adverteerders vragen niet om een voorschot. Betaal niet alvorens u elkaar hebt ontmoet.
Het ontvangen van een e-mail met een in-gescande ID betekent NIET automatisch dat de afzender diegene is van wie het ID bewijs getoond wordt.
Rapporteer zoekertje
Geen mobiel nummer opgegeven. Bericht versturen
Verkopen, huren of ruilen? Maak een GRATIS account aan