Facturatiesoftware op maat

Software 2767 weergaven Nieuw Aanbod ID: 256
Potk

Geplaatst op 2023-05-22

Beschrijving

QR-scan QR CODE
Ik verkoop facturatiesoftware Daarmee kan je uw volledige facturatie afhandelen van uw zaak. Zeer gebruiksvriendelijk pakket. Bespaar zo veel tijd en energie aan papierwerk, die u in uw eigen zaak kan steken. Stuur mij een email en vermeld de soort van zaak die u heeft. Vermeld eventueel in grote lijnen wat u moet kunnen doen. Dan kijk ik na of het pakket dat reeds heeft. Indien er bepaalde functies nog niet in zitten kan dit door mij geprogrammeerd worden voor een zacht prijsje. Ik maak dan een nieuwe execute welke de oude .exe wordt vervangen. Hierdoor heeft u de laatste nieuwe versie met uw mogelijkheden. Ik vraag hier niet veel voor. Dit wordt op voorhand vastgelegd zodat u niet voor verassingen komt te sta...

Plaats

Rijsmortelstraat 14
3360
Bierbeek
50.8515131, 4.7800873521
Routebeschrijving opvragen →
Potk Bericht versturen
lvermeersch
lvermeersch
16 actieve aanbiedingen
Pro
Laatst online 6 dagen geleden
1+ jaar actief lid
België
Rijsmortelstraat 14
3360
Bierbeek
Profiel vd aanbieder Alle items van aanbieder: (16)

Handel veilig!

Opgelet met zogenaamde koeriers die uw pakket komen ophalen en die beweren te betalen met een cheque. Vaak bieden ze u een hoger bedrag dan de prijs die u voor uw artikel wenst te ontvangen. De cheques die ze u aanbieden zijn ongedekt en dus waardeloos.
Eerlijke adverteerders vragen niet om een voorschot. Betaal niet alvorens u elkaar hebt ontmoet.
Het ontvangen van een e-mail met een in-gescande ID betekent NIET automatisch dat de afzender diegene is van wie het ID bewijs getoond wordt.
Rapporteer zoekertje
Geen mobiel nummer opgegeven. Bericht versturen
Verkopen, huren of ruilen? Maak een GRATIS account aan