Tuinvrouw

Andere diensten 114 weergaven Aanbod ID: 621
Potk
Doe een bod

Geplaatst op 2023-05-24

Beschrijving

QR-scan QR CODE
VRSGarden - uw oplossing voor tuinonderhoud. Droomt u van een prachtige tuin, maar lukt het niet om deze mooi te houden? VRSGarden neemt u alle zorgen uit handen. Van maaien tot snoeien, we zorgen voor alles. Geen stress meer, zeg vaarwel tegen het besteden van uw weekends aan tuinwerk. Geniet van uw prachtig onderhouden tuin zonder enige moeite. Laat een gebrek aan tijd of expertise u niet weerhouden van de tuin van uw dromen. Kies voor VRSGarden, de betaalbare en slimme manier om uw tuin te onderhouden. We bedienen klanten tot 15 km van Affligem. Neem contact op via VRSGarden1@gmail.com of bezoek onze website https://vrsgarden.com voor meer informatie. Laat ons uw droomtuin creëren!

Plaats

9300
Aalst
Oost-Vlaanderen
België
50.9383226, 4.0392147
Routebeschrijving opvragen →
Potk Bericht versturen
Ronny De Wit
Ronny De Wit
2 actieve aanbiedingen
Laatst online 4 dagen geleden
1+ week actief lid
9300
Aalst
Oost-Vlaanderen
België
Profiel vd aanbieder Alle items van aanbieder: (2)

Handel veilig!

Opgelet met zogenaamde koeriers die uw pakket komen ophalen en die beweren te betalen met een cheque. Vaak bieden ze u een hoger bedrag dan de prijs die u voor uw artikel wenst te ontvangen. De cheques die ze u aanbieden zijn ongedekt en dus waardeloos.
Eerlijke adverteerders vragen niet om een voorschot. Betaal niet alvorens u elkaar hebt ontmoet.
Het ontvangen van een e-mail met een in-gescande ID betekent NIET automatisch dat de afzender diegene is van wie het ID bewijs getoond wordt.
Rapporteer zoekertje
Geen mobiel nummer opgegeven. Bericht versturen
Verkopen, huren of ruilen? Maak een GRATIS account aan