Tijdelijke woonruimte Harderwijk!

Overige 3339 weergaven Huren/Verhuren ID: 702
P.O.T.K

Gewijzigd op 03/07/2024

Beschrijving

QR-scan QR code
Op Bungalowpark Het Verscholen Dorp bieden wij de mogelijkheid om bungalows en chalets voor langere periodes (maanden) te huren tegen zeer aantrekkelijke tarieven, van 1 oktober tot en met 31 maart. Onze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 6 personen en worden volledig gemeubileerd aangeboden. Ze zijn smaakvol en eigentijds ingericht en voorzien van gratis wifi, wat een comfortabel tijdelijk verblijf in een van onze accommodaties garandeert.

De centrale ligging in Nederland aan de rand van de stad Harderwijk in Gelderland, maar toch in het bos, plus de optimale ligging ten opzichte van uitvalswegen, maken Het Verscholen Dorp tot een uitermate geschikte locatie voor een tijdelijk verblijf, bij onder andere de volgende omstandigheden:
• Overbruggingsperiode bij een verhuizing naar een, nog niet opgeleverde woning
• Bij ingrijpende verbouwingen aan eigen huis
• Bij terugkomst naar Nederland c.q. emigratie
• Een fijne, rustige plek tijdens een scheidingsperiode

Als gast van Bungalowpark Het Verscholen Dorp kunt u uw auto direct naast uw accommodatie parkeren. Daarnaast kunt u kosteloos gebruikmaken van onze all-weather tennisbaan en de speeltuin voor de kids. Voor extra gemak zijn er wasserettefaciliteiten beschikbaar, en onze receptie biedt fietsverhuur tegen een kleine vergoeding.

Voor een beter beeld van ons park, de bungalows, chalets, en de prachtige omgeving, nodigen wij u uit om onze website te raadplegen: www.verscholendorp.com. Hier kunt u zien waarom een tijdelijk verblijf op ons park een uitstekend alternatief is.

Voor meer informatie of een prijsopgave voor een langer verblijf, kunt u contact met ons opnemen via onze website of telefonisch op het nummer: 0341-820227. We staan klaar om in overleg met u de beste opties, accommodaties en verblijfsperiodes aan te bieden.

Graag tot ziens op Bungalowpark Het Verscholen Dorp in Harderwijk!


https://www.youtube.com/watch?v=A8Mcr7o15-Y

Locatie

Boslaan 2
3847LT
Harderwijk
Overijssel
Nederland
Routebeschrijving opvragen →
P.O.T.K Bericht versturen
Bungalowpark Het Verscholen Dorp
Bungalowpark Het Verscholen Dorp
6 actieve aanbiedingen
Laatst online 3 maanden geleden
Geregistreerd sinds 10+ maanden
Gelderland, Nederland
Boslaan 2
3847LT
Harderwijk
Overijssel
Nederland
Profiel vd aanbieder Alle items van aanbieder: (6) www.verscholendorp.com

Handel veilig!

Opgelet met zogenaamde koeriers die uw pakket komen ophalen en die beweren te betalen met een cheque. Vaak bieden ze u een hoger bedrag dan de prijs die u voor uw artikel wenst te ontvangen. De cheques die ze u aanbieden zijn ongedekt en dus waardeloos.
Eerlijke adverteerders vragen niet om een voorschot. Betaal niet alvorens u elkaar hebt ontmoet.
Het ontvangen van een e-mail met een in-gescande ID betekent NIET automatisch dat de afzender diegene is van wie het ID bewijs getoond wordt.
Geen mobiel nummer opgegeven. Bericht versturen
Verkopen, huren of ruilen? Maak een GRATIS account aan