AUTOMATISCHE HEARTBEAT VAN ALPHA SIERRA

Polshorloge 218 weergaven Nieuw Aanbod ID: 686
Potk

Geplaatst op 21/09/2023

Beschrijving

QR-scan QR CODE
GLOEDNIEUW. Incl. merkverpakking en certificaat. AUTOMATISCH, dus geen batterij nodig! Een horloge is het ultieme accessoire voor de man. Dit automatische herenhorloge van Alpha Sierra is daar geen uitzondering op. Hij oogt stoer, en toch elegant dankzij zijn roestvrijstalen uiterlijk en open uurwerk. Aan wie geef jij hem? Wat wordt er aangeboden? Automatisch herenhorloge Model: Heartbeat S106 Merk: Alpha Sierra Inclusief luxe opbergbox Afmetingen: 43,5 x 48 mm Dikte kast: 13,2 mm Breedte band: 22 mm Materiaal kast en band: roestvrij staal Soort glas: saffierglas Uurwerk: Automatic Miyota (Japan) Waterdichtheid: 5 ATM (tot 50 meter, douchen op lage temperaturen) ...

Plaats

2800
Mechelen
Antwerpen
België
51.0281381, 4.4803453
Routebeschrijving opvragen →
Potk Bericht versturen
Luc Maes
Luc Maes
60 actieve aanbiedingen
Laatst online 9 uur geleden
1+ jaar actief lid
2800, Mechelen, Antwerpen, België
2800
Mechelen
Antwerpen
België
Profiel vd aanbieder Alle items van aanbieder: (60)

Handel veilig!

Opgelet met zogenaamde koeriers die uw pakket komen ophalen en die beweren te betalen met een cheque. Vaak bieden ze u een hoger bedrag dan de prijs die u voor uw artikel wenst te ontvangen. De cheques die ze u aanbieden zijn ongedekt en dus waardeloos.
Eerlijke adverteerders vragen niet om een voorschot. Betaal niet alvorens u elkaar hebt ontmoet.
Het ontvangen van een e-mail met een in-gescande ID betekent NIET automatisch dat de afzender diegene is van wie het ID bewijs getoond wordt.
Rapporteer zoekertje
Geen mobiel nummer opgegeven. Bericht versturen
Verkopen, huren of ruilen? Maak een GRATIS account aan