BIJZONDER MOOIE INVICTA SPEEDWAY

Polshorloge 5547 weergaven Nieuw Aanbod ID: 378
€ 89.00
Doe een bod

Geplaatst op 2023-05-09

Beschrijving

QR-scan QR CODE
Ongedragen en dus splinternieuw in de merkverpakking. Productinformatie Geslacht : Heren Functie van de Bezel : Stationary Bezel materiaal : Roestvrijstaal Kalender : - Horlogekast diameter (mm) : 48 Materiaal van de horlogekast : Roestvrijstaal Dikte van de kast (mm) : 13 Kleur van de horlogekast : Goud Chronograaf : 60 Second Kleur van de wijzers : Goud Kleur van de uurmarkering : Goud Type van de kroon : Push Glassoort : Flame Fusion Kleur van de wijzerplaat : Blauw Patroon van de wijzerplaat : Sun-ray Finish Lichtgevende kleur : Wit Lichtgevende kleur : Blauw Lichtgevend materiaal : Tritnite Materiaal van de wijzers : Metaal Materiaal van de uurmarkering : Metaal Uurwerk Assemblage van het uurwerk : Japan...

Plaats

2800
Mechelen
Antwerpen
België
51.0281381, 4.4803453
Routebeschrijving opvragen →
€ 89.00 Bericht versturen
Luc Maes
Luc Maes
58 actieve aanbiedingen
Laatst online 38 minuten geleden
1+ jaar actief lid
2800, Mechelen, Antwerpen, België
2800
Mechelen
Antwerpen
België
Profiel vd aanbieder Alle items van aanbieder: (58)

Handel veilig!

Opgelet met zogenaamde koeriers die uw pakket komen ophalen en die beweren te betalen met een cheque. Vaak bieden ze u een hoger bedrag dan de prijs die u voor uw artikel wenst te ontvangen. De cheques die ze u aanbieden zijn ongedekt en dus waardeloos.
Eerlijke adverteerders vragen niet om een voorschot. Betaal niet alvorens u elkaar hebt ontmoet.
Het ontvangen van een e-mail met een in-gescande ID betekent NIET automatisch dat de afzender diegene is van wie het ID bewijs getoond wordt.
Rapporteer zoekertje
Geen mobiel nummer opgegeven. Bericht versturen
Verkopen, huren of ruilen? Maak een GRATIS account aan