BIJZONDER MOOIE ROTORCRAFT WARRIOR

Polshorloge 1074 weergaven Nieuw Aanbod ID: 654
€ 89.00

Geplaatst op 12/09/2023

Beschrijving

QR-scan QR CODE
Wil jij je outfit voor die ene leuke date die op de planning staat compleet maken? Dan hebben wij goed nieuws, want dit chique herenhorloge van Rotorcraft is daarvoor uitermate geschikt. Bovendien zit er ook nog eens een stopwatch op. Handig zeg... Bied mee en win met korting! Wat wordt er aangeboden? Herenhorloge van Rotorcraft Model: Warrior RC5901 Inclusief luxe geschenkverpakking, gebruiksaanwijzing en echt Stoer én stijlvol ontwerp Chronograaf (stopwatch), datum- en 24-uursaanduiding Lichtgevende wijzers en indexen (zijn een tijdje zichtbaar wanneer je van een lichte omgeving het donker in gaat) Opvallende wijzerplaat Waterdichtheid: 3 ATM (spatwaterdicht: kan tegen een regenbui, niet geschikt voor zwemm...

Plaats

2800
Mechelen
Antwerpen
België
51.0281381, 4.4803453
Routebeschrijving opvragen →
€ 89.00 Bericht versturen
Luc Maes
Luc Maes
60 actieve aanbiedingen
Laatst online 11 uur geleden
1+ jaar actief lid
2800, Mechelen, Antwerpen, België
2800
Mechelen
Antwerpen
België
Profiel vd aanbieder Alle items van aanbieder: (60)

Handel veilig!

Opgelet met zogenaamde koeriers die uw pakket komen ophalen en die beweren te betalen met een cheque. Vaak bieden ze u een hoger bedrag dan de prijs die u voor uw artikel wenst te ontvangen. De cheques die ze u aanbieden zijn ongedekt en dus waardeloos.
Eerlijke adverteerders vragen niet om een voorschot. Betaal niet alvorens u elkaar hebt ontmoet.
Het ontvangen van een e-mail met een in-gescande ID betekent NIET automatisch dat de afzender diegene is van wie het ID bewijs getoond wordt.
Rapporteer zoekertje
Geen mobiel nummer opgegeven. Bericht versturen
Verkopen, huren of ruilen? Maak een GRATIS account aan