MAGNIFIEKE DUXOT PATRIOS SUNRAY GREEN

Polshorloge 4652 weergaven Nieuw Aanbod ID: 458
€ 120.00

Geplaatst op 28/01/2023

Beschrijving

QR-scan QR CODE
AUTOMATISCH dus GEEN BATTERIJ nodig !!! Officiële winkelprijzen variëren van € 250 tot wel € 500. Hier bij mij te koop voor een echte weggeefprijs. Duxot ontwerpt en vervaardigt betrouwbare en robuuste horloges geïnspireerd op uurwerken van de jaren 60, 70 en 80. Dit exemplaar uit de Patrios collectie heeft een donkergroene wijzerplaat, een simpel design en is een stoere accessoire. Wat wordt er aangeboden? Automatisch herenhorloge van Duxot Model: Sunray Green uit de Patrios collectie (DX-2023-11) Materiaal kast en band: roestvrij staal Materiaal klok: saffierglas met antireflectiecoating Kleur wijzerplaat: donkergroen Waterdichtheid: 5 ATM (tot 50 meter, douchen op lage temp...

Plaats

2800
Mechelen
Antwerpen
België
Routebeschrijving opvragen →
€ 120.00 Bericht versturen
Luc Maes
Luc Maes
97 actieve aanbiedingen
Laatst online 11 uur geleden
1+ jaar actief lid
2800, Mechelen, Antwerpen, België
2800
Mechelen
Antwerpen
België
Profiel vd aanbieder Alle items van aanbieder: (97)

Handel veilig!

Opgelet met zogenaamde koeriers die uw pakket komen ophalen en die beweren te betalen met een cheque. Vaak bieden ze u een hoger bedrag dan de prijs die u voor uw artikel wenst te ontvangen. De cheques die ze u aanbieden zijn ongedekt en dus waardeloos.
Eerlijke adverteerders vragen niet om een voorschot. Betaal niet alvorens u elkaar hebt ontmoet.
Het ontvangen van een e-mail met een in-gescande ID betekent NIET automatisch dat de afzender diegene is van wie het ID bewijs getoond wordt.
Rapporteer zoekertje
Geen mobiel nummer opgegeven. Bericht versturen
Verkopen, huren of ruilen? Maak een GRATIS account aan