ZEER BIJZONDERE ALPHA SIERRA DEFCON

Polshorloge 88 weergaven Nieuw Aanbod ID: 509
€ 99.00

Geplaatst op 26/01/2023

Beschrijving

QR-scan QR CODE
Is een horloge dat nét even anders is echt iets voor jou? Bekijk dan eens dit exemplaar uit de Defcon-collectie van Alpha Sierra. Door de combinatie van veel wit en zwart valt deze klok zeker op. Ook handig: het model beschikt over een stopwatch en datumaanduiding. Zoek maar alvast kleding uit! Wat wordt er aangeboden? Herenhorloge van Alpha Sierra Model: Defcon LGM70WL In originele merkverpakking met gebruiksaanwijzing, garantieboekje en echtheidscertificaat Afmetingen: - diameter kast: 46 mm - dikte kast: 12,3 mm - bandlengte: 15,5 - 16 cm Kleuren: zwart en wit Materiaal: roestvrij staal Type uurwerk: Quartz Met vouwsluiting Soort glas: mineraalglas Waterdichtheid...

Plaats

2800
Mechelen
Antwerpen
België
51.0281381, 4.4803453
Routebeschrijving opvragen →
€ 99.00 Bericht versturen
Luc Maes
Luc Maes
97 actieve aanbiedingen
Laatst online 12 uur geleden
1+ jaar actief lid
2800, Mechelen, Antwerpen, België
2800
Mechelen
Antwerpen
België
Profiel vd aanbieder Alle items van aanbieder: (97)

Handel veilig!

Opgelet met zogenaamde koeriers die uw pakket komen ophalen en die beweren te betalen met een cheque. Vaak bieden ze u een hoger bedrag dan de prijs die u voor uw artikel wenst te ontvangen. De cheques die ze u aanbieden zijn ongedekt en dus waardeloos.
Eerlijke adverteerders vragen niet om een voorschot. Betaal niet alvorens u elkaar hebt ontmoet.
Het ontvangen van een e-mail met een in-gescande ID betekent NIET automatisch dat de afzender diegene is van wie het ID bewijs getoond wordt.
Rapporteer zoekertje
Geen mobiel nummer opgegeven. Bericht versturen
Verkopen, huren of ruilen? Maak een GRATIS account aan