Planten ruilen

Ruilen 2161 weergaven Nieuw Ruilen ID: 280
Potk

Geplaatst op 2023-05-22

Beschrijving

QR-scan QR CODE
uinhoek Vorige week ben ik naar een plantjesruilbeurs gegaan en hiervan komt dit nieuw idee. Ik zou nl. graag een tuinhoekje opstellen waar ik mijn stekjes in onderbreng. Mensen kunnen langskomen om te ruilen met plantjes van henzelf. Het zouden wel plantjes/groentjes moeten zijn die in mijn tuintjes passen. Groenten mag alles zijn alhoewel ik momenteel veel aan het experimenteren ben met vergeten groenten. In de kwekerij is de groententuin gericht op groenten voor de soep en bij mij thuis groenten voor salades. Ik heb ook nog een kruidentuin en veel verschillende soorten munt. Mijn stekjes zijn vooral dan ook van munt maar ook mijn lievelings binnenplant nl. sanseveria. Ik heb daar ook vele soorten van. Hie...

Plaats

Catstraat 51
8680
Koekelare
West-Vlaanderen
België
51.09122995, 2.9681395864
Routebeschrijving opvragen →
Potk Bericht versturen
Claudia
Claudia
2 actieve aanbiedingen
Pro
Laatst online 8 maanden geleden
1+ jaar actief lid
8680, Koekelare, West-Vlaanderen, België
Catstraat 51
8680
Koekelare
West-Vlaanderen
België
Profiel vd aanbieder Alle items van aanbieder: (2)

Handel veilig!

Opgelet met zogenaamde koeriers die uw pakket komen ophalen en die beweren te betalen met een cheque. Vaak bieden ze u een hoger bedrag dan de prijs die u voor uw artikel wenst te ontvangen. De cheques die ze u aanbieden zijn ongedekt en dus waardeloos.
Eerlijke adverteerders vragen niet om een voorschot. Betaal niet alvorens u elkaar hebt ontmoet.
Het ontvangen van een e-mail met een in-gescande ID betekent NIET automatisch dat de afzender diegene is van wie het ID bewijs getoond wordt.
Rapporteer zoekertje
+3249553xxxx Bericht versturen
Verkopen, huren of ruilen? Maak een GRATIS account aan