Tuinvrouw voor tuin onderhoud

Tuin 13 weergaven Aanbod ID: 620
Potk
Doe een bod

Geplaatst op 2023-05-21

Beschrijving

QR-scan QR CODE
Ben je helemaal weg van het idee van een prachtige tuin om van te genieten, maar ontbreekt het je aan de tijd of kennis om deze te onderhouden? 😕🌳 Geen zorgen! Maak kennis met SVRGarden, de oplossing voor jouw tuin- en gazononderhoud. Van maaien en snoeien tot alles daartussenin, SVRGarden neemt al het werk uit handen, zodat jij optimaal kan ontspannen en genieten van je tuin. En het allerbeste? Haar diensten zijn zeer betaalbaar en ze werkt tot maximaal 15 kilometer rondom Affligem! 👏🏼 Dus laat een gebrek aan tijd of kennis geen obstakel zijn voor de tuin van je dromen. Neem snel contact met ons op via VRSGarden1@gmail.com, of ontdek meer informatie op onze website https://vrsgarden.com . SVRGarden...

Plaats

9300
Aalst
Oost-Vlaanderen
België
50.9383226, 4.0392147
Routebeschrijving opvragen →
Potk Bericht versturen
Ronny De Wit
Ronny De Wit
2 actieve aanbiedingen
Laatst online 3 dagen geleden
2+ weken actief lid
9300
Aalst
Oost-Vlaanderen
België
Profiel vd aanbieder Alle items van aanbieder: (2)

Handel veilig!

Opgelet met zogenaamde koeriers die uw pakket komen ophalen en die beweren te betalen met een cheque. Vaak bieden ze u een hoger bedrag dan de prijs die u voor uw artikel wenst te ontvangen. De cheques die ze u aanbieden zijn ongedekt en dus waardeloos.
Eerlijke adverteerders vragen niet om een voorschot. Betaal niet alvorens u elkaar hebt ontmoet.
Het ontvangen van een e-mail met een in-gescande ID betekent NIET automatisch dat de afzender diegene is van wie het ID bewijs getoond wordt.
Rapporteer zoekertje
Geen mobiel nummer opgegeven. Bericht versturen
Verkopen, huren of ruilen? Maak een GRATIS account aan